Twee clubtitels voor karateka Blumink

Strijd om de jaarlijkse clubtitels bij Karateschool Fightin' Nabil
Foto: Karateschool Fightin' Nabil

De Edese karateka’s die zich het komende jaar clubkampioen mogen noemen zijn: Levy Blumink, Vlinder Karel, Nessa Nobbe en Fatima El Ouarzazi (schijngevecht). Bij het onderdeel kumite (sparren) was er goud voor Levy Blumink, Sebastiaan Rietdijk en Mirthe Smidt

De namen van de clubkampioenen van Karateschool Fightin’ Nabil zijn bekend. Zo’n 240 karateka’s streden afgelopen zondag in 35 categorie├źn om de jaarlijkse clubtitels van de club met vestigingen in Ede en Amsterdam. Dat leverde een sportieve dag vol mooie technieken, spannende partijen en fighting spirit op. De prestatie van Edenaar Levy Blumink sprak het meest tot de verbeelding. Hij won op beide onderdelen goud in de Amsterdamse Calandhal.

De Edese karateka’s die zich het komende jaar clubkampioen mogen noemen zijn: Levy Blumink, Vlinder Karel, Nessa Nobbe en Fatima El Ouarzazi (schijngevecht). Bij het onderdeel kumite (sparren) was er goud voor Levy Blumink, Sebastiaan Rietdijk en Mirthe Smidt.

Fair Play Cup

Het thema van de kampioenschappen was sportiviteit en respect. Voor deelnemers die op dat vlak op een uitmuntende manier positief opvielen was er de zogeheten Fair Play Cup. De vier winnaars van die eervolle beker zijn: Mohamed Amin El Jattari, Eva Haasbeek, Mustapha Bookob en Ouiam Bohoudi.

Karate Girls

Tussen de wedstrijden door konden de deelnemers en het publiek genieten van een prachtige demonstratie door Soraya Wahjudi en Merah van Rest uit Almere. De Karate Girls stonden vorig jaar in de finale bij Holland’s Got Talent en lieten een spetterende show zien.

Voor meer informatie over karatelessen vanaf 3,5 jaar in Ede (Veldhuizen en Zuid): zie www.fightinnabil.nl

Strijd om de jaarlijkse clubtitels bij Karateschool Fightin’ Nabil

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden