Blijf in beweging!

Foto: Runnersworld

Als sportief bedrijf zijn wij ervan overtuigd dat het belangrijk is om te blijven bewegen, met name in deze tijd. Ook al zijn alle loopevenementen de komende weken afgelast, trek je loopschoenen aan, ga naar buiten en beweeg! Extra vitamine D en beweging zijn noodzakelijk voor onze gezondheid!

Wij zullen te allen tijde de adviezen van de RIVM opvolgen. Naast de gewone openingstijden gaan we daarom ook op AFSPRAAK werken om zo de sociale contacten te minimaliseren. Indien u hiervan gebruik wilt maken kunt u ons bellen, mailen of appen voor een afspraak: 0318-610348 / [email protected] / app 06-36500200.

Wij vinden het heel belangrijk om in deze periode met ons advies te blijven klaarstaan voor iedereen! Indien u in de situatie bent dat contact met andere personen niet gewenst is, hebben we nog de optie van ons telefonisch schoenadvies. Na een gedegen telefonisch consult kunnen wij voor u de best mogelijke schoenen selecteren en deze zonder verzendkosten naar u opsturen. Uiteraard kunt u dan altijd op een later tijdstip alsnog langskomen in de winkel zodat wij dan ook een opname-analyse kunnen maken.

Zoals reeds aangegeven zullen wij de adviezen van de RIVM opvolgen en alle maatregelen omtrent hygiëne in acht nemen voor u en onze veiligheid. Wij wassen en ontsmetten onze handen continue en na iedere klant. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat we hier sterker uitkomen!

https://www.runnersworld.nl/informatie-over-de-loopanalyse/alles-over-de-loopanalyse/

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden