DOK in de prijzen in Nijmegen

Op zaterdag 07 maart stonden de 3e plaatsingswedstrijden van de 4e divisie op het programma voor een deel van de turnsters van DOK Ede.

De gymnasten van de christelijke gymnastiekvereniging DOK uit Ede hadden tijdens de 1e wedstrijden al veel medailles in de wacht gesleept dus de verwachtingen waren hoog gespannen.

Aan het einde van de dag kon de balans worden opgemaakt en opnieuw gingen er veel medailles mee naar Ede. De turnsters turnden mooie oefeningen op de vier onderdelen sprong, brug, balk en vloer. Hier en daar werden ook wel foutjes gemaakt maar de turnsters kunnen zeker terugkijken op een mooie dag.

Goud was er voor Fleur Mulder en Britt Kervel. Deze beide dames wisten alle concurrenten achter zich te laten en zij mochten dan ook het hoogste treetje  van het podium opklimmen. Zilver ging naar Lotte Merkies, Fleur den Boer en Novalee Deuning. Tenslotte was er ook nog schitterend brons voor Saar van de Wiel, Vera Vermeulen en Puck den Boer.

Opnieuw een goede dag voor de club uit Ede en de trainsters: Herma Florissen, Jojanneke van der Boom, Claudia Verel, Esmee van Germert, Ruby Eichelsheim, Tamara van der Wardt, Mike Heimel, Fleur Mulder, Marlou Kruizinga en Astrid Groeneveld

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden