Opnieuw zeer veel medailles voor DOK uit Ede

De christelijke gymnastiekvereniging DOK uit Ede was op schrikkeldag 2020 zeer succesvol. De Edese club had de eer deze wedstrijd ook te morgen organiseren dus het was een thuiswedstrijd. De wedstrijd werd gehouden in Sporthal de Peppel in Ede.

De Dokkers uit de 6e divisie namen deel aan deze turncompetitie. De turnsters turnen een wedstrijd over vier onderdelen, sprong, brug, balk en vloer. De oefeningen van de DOK-gymnasten zagen er goed uit en dit werd dan ook beloond met ontzettend veel medailles. Dok kon 21 medailles winnen en ze wonnen er 15. Dit betekent dat maar 7 turnsters van andere verenigingen het podium mochten betreden. Wat een topprestatie.

Goud was er voor: Michelle Geitenbeek, Robin van de Bospoort, Fen Klinckenberg, Benthe van der Poel, Gerja Meijer en Manou Weij

Zilver ging naar: Felyne van Leent, Carlijn van Es en Anne-Sophie Plaat

Brons werd er om de nekken gehangen van: Isa van Brummelen, Elianne Rienks, Esmee Hendriks, Shanna Kervel, Elize Gerbrands en Ymke Steijlen

 

De volgende wedstrijd staat gepland op 14 maart in Elburg. Weinig tijd dus meer voor de trainsters Ruby Eichelsheim. Esmee van Gemert, Lisa Broman, Tamara van de Wardt, Lobke Mulder en Astrid Groeneveld. Gelukkig is dit gezien de resultaten ook niet echt nodig.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden