De 46e Februariloop is in aantocht

Foto: CBFB

Zaterdag 8 februari is in Bennekom weer de Februariloop van het CBFB. Een winterse bosloop met verschillende afstanden voor jong en oud.

De parcoursen gaan over landgoed Hoekelum en door de Bennekomse bossen. De Kidsrun is een rondje om het mooie kasteel Hoekelum. Het gezellige evenement start om 9.30 uur en voorinschrijven kan bij het CBFB.

Het hardloopevenement begint met een vrolijke warming-up van Dansstudio Poppelaars. Daarna geven de Heidehoogheden het startschot voor de Kidsrun van 950 meter. Voor kinderen van 10 tot 16 jaar is de wat langere Run2! Na afloop is er voor alle deelnemende kinderen een medaille en huldiging van de snelste 3.

Vanaf 10:45 uur starten de halve marathon, 5 en 10 km over onverharde en halfverharde paden met uitdagende heuveltjes.  Op het gezellige pleintje bij boerderij Hoekelum zijn de start, finish en worden de deelnemers enthousiast onthaald.

Meer informatie  vindt u op www.cbfb.nl. Op deze site kunt u zich voor de Februariloop inschrijven tot vrijdag 7 februari 21.00 uur. Dit kan ook op de dag zelf, maar dan zijn de inschrijfkosten hoger. Ook vindt u daar informatie over de andere activiteiten van het CBFB, zoals de eerste fietstoertocht van 2020 op 14 maart.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden