Zeven DOK-medailles bij de 1e 4e divisie wedstrijd van het seizoen

Foto: DOK Ede

Het turnseizoen is weer in volle gang, turners mogen weer laten zien waar zo hard voor wordt getraind in de trainingen. De turnsters van de 4e divisie van de christelijke gymnastiekvereniging DOK uit Ede mochten afgelopen zaterdag knallen. De turnsters reisden af naar Nijmegen waar zij de wedstrijdvloer mochten betreden.

Gelijk in de 1e ronde was het raak, twee medailles voor DOK. Britt Kervel was over de 4 onderdelen, sprong, brug, balk en vloer het allerbeste. Het goud was voor haar. Saar van der Wiel turnde ook zeer stabiel, zij kreeg dan ook het zilver omgehangen.

Ook in ronde 2 was het goud voor DOK. Layra Top liet zien het allerbeste te zijn tijdens deze wedstrijddag en dat in een groot deelnemersveld.

In ronde 3 wonnen de DOK turnsters zelfs het goud, het zilver en het brons. Goud wad er voor Fleur den Boer. De zilveren plak ging naar Liz Hafkamp en Naomi Verschoor kreeg het brons omgehangen.

Ook in ronde glinsterde het goud, ditmaal was deze medaille voor Novalee Deuning.

Deze medailles lijken gewoon maar voor DOK zijn ze bijzonder. Gymnastiekvereniging DOK heeft er dit seizoen voor gekozen om met heel veel turnsters een niveau hoger mee te gaan doen met de wedstrijden. Er werd dan ook niet gerekend op zoveel medailles en op zoveel top 10 plaatsen. Het trainerscorps bestaande uit Herma Florissen, Fleur Mulder, Marlou Kruizinga, Claudia Verel, Esmee van Gemert, Ruby Eichelsheim, Tamara van der Wardt, Jojanneke van der Boom, Mike Heimel en Astrid Groeneveld zijn dan ook zeer trots. Nu op naar de volgende wedstrijd in februari.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden