Schoolschaatsen en schaatslessen bij Friends on Ice

Foto: Theo van Rijt

De Edese IJsvereniging verzorgt ook dit jaar het schoolschaatsen en de schaatslessen op de kunstijsbaan Friends on Ice.

Op 7 december gaat de grote overdekte kunstijsbaan van Friends on Ice op het Raadhuisplein in Ede Centrum weer open en kan iedereen volop genieten van veel schaatsplezier. De EIJV verzorgt de schaatslessen en het schoolschaatsen. Doe jij ook mee?

Schaatslessen
Vroeger leerden veel kinderen schaatsen op natuurijs en kon er ook veel geschaatst worden in de winter. Door de warmere winters is dit helaas niet meer zo vanzelfsprekend. Toch is het verstandig om goed voorbereid te zijn wanneer er wel de mogelijkheid op natuurijs is. Daarom biedt de EIJV wekelijks een serie van drie schaatslessen aan waarin je de basis van het schaatsen krijgt aangeleerd. Een leuke tip voor Sinterklaas: een cursus van drie schaatslessen kost slechts 12,50 inclusief entree. Voor een losse les betaal je 3,50 exclusief entree. De lessen vinden plaats op:

9, 10, en 12 december 2019
16, 17 en 19 december 2019
6, 7 en 9 januari 2020
13, 14 en 16 januari 2020

Schoolschaatsen
Elke school in de gemeente Ede is aangeschreven om gratis te komen schaatsen op de kunstijsbaan. Een unieke kans om kinderen kennis te laten maken met deze sport. Inmiddels hebben al 30 scholen zich aangemeld, goed voor ruim 3000 kinderen. Wil je ook komen schaatsen met jouw klas? Vraag dan je juf of meester om zich aan te melden op: [email protected]

Kijk voor meer informatie over de schaatslessen en het schoolschaatsen op www.eijv.nl en geef je snel op!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden