Ana Upu 1 winnaar Open Koersbalkampioenschap

Foto: Sportservice Ede

Het Open Koersbalkampioenschap in Wekerom is uitgelopen op een Lunterens feestje. In de finale kwamen de teams Ana Upu 1 en 2 tegen elkaar uit. Het eerste team ging er na een spannende strijd met de winst vandoor.

Bijna honderd koersballers, verdeeld over dertien teams, deden mee met het koersbalkampioenschap, georganiseerd door Sportservice Ede, Jeanne Klok,  Koersbalgroep  Kastanjehof en het Kulturhus in Wekerom. Koersbal is een leuk en sociaal spel en wordt in teams gespeeld. Het doel is om de bal, waarvan het zwaartepunt niet in het midden ligt, zodanig te sturen dat hij op de gewenste plek op de mat uitkomt. Dit alles om als team zo veel mogelijk punten te verzamelen en te strijden voor de titel.

Het koersbal neemt in populariteit toe. Diverse koersbalgroepen in Ede, Wekerom, Lunteren, Harskamp, Otterlo, Ederveen, Wageningen en Veenendaal verwelkomen graag nieuwe leden. Wie ook graag kennis wil maken met koersbal of daar graag meer informatie over wil hebben kan contact opnemen met Angeline van de Kraats van Sportservice Ede via 06 -51 56 15 21

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden