Kulturhus Wekerom toneel open koersbalkampioenschap

Foto: SportService ede

Bijna honderd koersballers, verdeeld over dertien teams nemen op dinsdag 22 oktober bezit van het Kulturhus in Wekerom.

Die dag staat het Open Koersbalkampioenschap Ede op het programma. Vanaf 10.00 uur rollen de ballen over de mat. Eind van de middag is bekend welk team zich dit jaar het beste koersbalteam van Ede mag noemen. Publiek is van harte welkom om de teams aan te moedigen.

Koersbal is een leuk, sociaal en steeds populairder spel en wordt in teams gespeeld. Het doel is om de bal, waarvan het zwaartepunt niet in het midden ligt, zodanig te sturen dat hij op de gewenste plek op de mat uitkomt. Dit alles om als team zo veel mogelijk punten te verzamelen en zo de winst te pakken.

Voor de organisatie van het kampioenschap in Wekerom tekenen Sportservice Ede, Het Kulturhus en Koersbalgroep Kanstanjehof. Die laatste speelt elke donderdagochtend van 10.30 tot 11.30 uur in het Kulturhus in Wekerom. Wie een keer kennis wil maken met koersbal is van harte welkom.

Overigens verwelkomen diverse koersbalgroepen in Ede, Wageningen en Veenendaal graag nieuwe leden. Wie ook kennis wil maken met koersbal of daar graag meer informatie over wil hebben kan contact opnemen met Angeline van de Kraats van Sportservice Ede via 06 -51 56 15 21

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden