Dames DTS Ede door in beker

Foto: Dames-DTS-Facebook

Na de 0-2 uitzege op s.c. Stiens is DTS Ede reeds geplaatst voor de volgende ronde. Overtuigend was het niet en s.c. Stiens verdiende qua kansen en inzet zeker een doelpunt. DTS begon sterk en stond na 18 minuten reeds op een 0-2 voorsprong door doelpunten van Ilse van der Zanden die uit een hoekschop van Kirsten Koopmans snoeihard raak kopte en een doelpunt van Anoek Blankespoor na een mooie combinatie door het hart van de verdediging van s.c. Stiens.

Vervolgens kwam er een matheid over het spel van de DTS vrouwen terwijl bij s.c. Stiens de mouwen werden opgestroopt en met een grote inzet een weg naar het doel van DTS werd gezocht. Dit leverde aardig wat kansjes op, maar doelvrouw Jaimy Jansen liet menigmaal haar klasse zien een prima keepster te zijn.

Ook na rust kwam DTS niet overtuigend uit de kleedkamer, speelde in 1 tempo en leed onnodig veel balverlies. DTS kreeg uiteraard wel enige kansen maar de kansen die de gastgevers kregen waren groter. Jaimy Jansen moest wederom enkele keren handelend optreden en zorgde hiermee dat de eindstand van 0-2 op het bord bleef staan.

Score verloop:
9e minuut, 1-0 Ilse van der Zanden
18e minuut 2-0 Anoek Blankespoor
Gele kaart: 1e minuut speelster s.c. Stiens

Opstelling DTS: Jaimy Jansen, Nikki van Wijk, Gera op den Kelder, Ilse van der Zanden, Anne Hendriks (60 Seline van den Hoek), Yvette Derks, Anoek Blankespoor, Joelle de Bondt, Jill Pijnappels (60 Morena Blankestijn), Eveline Zech (75 Sofie Houba) en Kirsten Koopmans.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden