Springwedstrijden van DOK-Ede in De Peppel

Foto: DOK Ede

Op zaterdag 6 april was het dan zover, de jaarlijkse springwedstrijden van de christelijke gymnastiekvereniging DOK werden gehouden in sporthal De Peppel te Ede.

Ruim 300 gymnasten deden mee aan deze gezellige onderlinge wedstrijd. DOK is daarmee ook ruim de grootste turnvereniging uit de gemeente Ede. De vereniging telt meer dan 1000 leden en heeft een ruim aanbod van peuters tot en met ouderen iedereen kan bij DOK aan de slag. Ook het aanbod is breed van het Nijntje-beweeg diploma, turnen, Freerunnen, trampolinespringen, groepsspringen, rhönrad, acrogymnastiek, bewegen voor ouderen en gymnastiek, het wordt allemaal aangeboden.

De springwedstrijd is een prachtige manier om te laten zien dat het turnen zeker niet alleen een individuele sport is. Tijdens deze wedstrijd worden de turners ingedeeld in teams. Met je team kun je dan een medaille winnen.

DOK heeft een eigen team die deze wedstrijd ieder jaar weer met veel plezier en met veel succes organiseert. Ook afgelopen zaterdag liet dit team zien dat ze weer veel stralende glimlachen konden toveren op de gezichten van de jonge en oudere gymnasten.

DOK is trots op haar vrijwilligers en op haar turners. Er wordt teruggekeken op een prachtige dag waar het plezier van af spatte.

Anja van Gemert

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden