Afzwemmen voor diploma’s A en B bij Sportschool Venendaal in Ede

Foto: Ede.nieuws.nl

Het was afgelopen zaterdag een ‘feestelijke’ en warme zonnige dag bij “Sportschool Venendaal” in Ede.

Deze zaterdag was een grote groep zwemkinderen aanwezig bij de zwemschool voor het diploma-zwemmen. De hoogste tijd om het diploma ‘binnen’ te halen.

Bij de sportschool was het een enorme gezellige drukte met vaders/moeders, broertjes/zusjes en opa’s en oma’s; vooral bij het A-diploma zwemmen.

De deelnemers/sters die afzwommen voor diploma A en diploma B waren naar het zwembad in Ede-Rietkampen  (Laan der Verenigde Naties 92-Ede) gekomen voor dit feestelijke gebeuren.

Onderleiding van Marian Venendaal werden zij beoordeeld op hun zwemvaardigheid. Voor diploma A moesten ze o.a. door de hoepel heen zwemmen.  de schoolslag, rugslag en nog veel meer baantjes (borstcrawl en rugcrawl) zwemmen. Niet alleen de vele meters die de kinderen maken is belangrijk; het moet ook van goede kwaliteit zijn; het gaat om de veiligheid van de kinderen.

Allemaal van harte met dit mooie resultaat!

Ook zijn er meerdere kinderen met vormen van ‘karakter’  afgezwommen. De sportschool heeft een speciale zwemles / zwemmethode voor deze kinderen.

En ook zijn er bij de zwemles voor vrouwen een aantal vrouwen geslaagd voor zwemdiploma A & B.

Nu al kunnen mensen zich inschrijven voor zwemles na de zomervakantie. Er zijn diverse mogelijkheden van 45 minuten – 1½ uur tot 3 uur zwemles per week.

Voor meer informatie bel naar 0318 595007 of mail naar [email protected]

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden