Twee gouden regiokampioenen en een zilveren medaille voor CGV DOK!

Foto: DOK Ede

Opnieuw een druk weekeinde voor de christelijke gymnastiekvereniging DOK uit Ede. De turnsters uit de 6e divisie turnden hun finale in Nijkerk en de junior springploeg sprong het NK C-lijn in Rotterdam. In Nijkerk deden 13 turnsters van CGV DOK mee aan de finale van de 6e divisie.

Deze finales, waaraan alleen de sterkste tegenstanders van dit seizoen aan mee mogen doen, verliepen goed voor de Edese club. Twee maal werd een DOK-turnster regiokampioen.

In de 2e ronde ging het goud naar Demi Weij. In de categorie jeugd 2 niveau H liet zij over de hele linie nette en stabiele oefeningen zien. Ze heeft er keihard voor gewerkt en dat is zeker de titel regiokampioen waard.

En In de 3e ronde was het goud voor Elise Dekkers. Zij turnde in de categorie jeugd 1 D3 de sterren van de hemel op brug en wist daarmee op voorsprong te komen.

Het zilver was vandaag voor Valesca Adriaens. In de categorie junior G werd zij 2e op slecht 0,125 punten achter de nummer 1. Vooral op balk zette Valesca een mooie oefening neer.

Ook alle andere finalisten hebben een mooie wedstrijd geturnd. De concurrentie was erg sterk, het deelnemersveld groot en het puntentotaal lag heel dicht bij elkaar. De trainsters van DOK zijn erg trots op hun pupillen. Het was een geslaagde dag voor DOK!

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden