KARATE VANENTOERNOOI ZEER SUCCESVOL.

Foto: Ede.nieuws.nl

Karateka Tristan Kuijpers behaald het bruine vaan ( 500 punten )

Zaterdag werd in Ede-Rietkampen door de enthousiaste karateka’s deelgenomen aan het Vanentoernooi. Mede dankzij de hulp van een paar enthousiaste sporters/sters en ouders verliepen de wedstrijden vlotjes.

Bij het vanentoernooi kunnen de karateka’s van de Sportschool “kennismaken” met en zich bekwamen in het maken van wedstrijden. Tevens krijgen ze punten voor de wedstrijden; bij iedere 100 punten (t/m 500 punten) ontvangen de deelnemers (m/v) een (gekleurd) VAAN. Het laatste vaan – een rozet – is bij 750 punten.

Er werd door de karateka’s enthousiast gestreden om de punten. Olv Muhamed Erbudak en Bas Smith – samen met Jael Versteeg en Annika Schavemaker – werden de wedstrijden netjes en sportief tot een goed eind gebracht. De meeste punten werden behaald door Jasmijn Hartman. Zij scoorde 49 punten. Xanthe Rudelsheim haalde 49 punten.

Tristan Kuijpers bracht zijn totaal op 503 punten……voor hem het bruine vaan.

Makayla van Hoeflaken en Jasmijn Hartland hebben het gele vaan behaald.

Tot de Mei-vakantie zijn er Karate Instuif dagen. Alle kinderen uit de Gemeente Ede (Lunteren – Wekerom – Bennekom – Ederveen – Ede)   zijn welkom om te komen kennismaken met de Karate – Judo – sport; informatie over dagen en tijden stuur een mailtje.

Ouderen (volwassenen) zijn welkom bij Aikido – Krav Maga – Jiu jitsu – Karate – Kickboksen – Judo en Fighting jitsu. Stuur een email naar  [email protected].

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden