TweeVV laat derde plaats schieten

Foto: TweeVV

De mannen van TweeVV traden in de eigen sporthal ‘ t Riet aan tegen het 3e team van Arvevo uit Arnhem.

Zij moesten dat doen met een sterk uitgedunde selectie, door verschillende redenen ontbraken de aanvallers Jurjen Landman, Johnny Bos en Niels Velthuijs, ook libero Maarten van Wensveen ontbrak, waardoor de nog altijd geblesseerde Aldo Kranenbarg weinig opties overhield om te kunnen wisselen. Middenaanvaller Rik van de Kraats en de uitstekend spelende Joram Busstra op de buitenpositie uit het 2e herenteam, die op weg zijn naar promotie naar de 1e klasse, vulden de gaten op in de selectie.

Coach Kranenbarg gaf voor de wedstrijd al aan dat het een lastige opgave zou worden en dat we alleen door keihard te werken kans op punten zouden hebben. De mannen van Arvevo die nog strijden tegen degradatie gingen dan ook flitsend van start. Door veel druk te geven met de service kwamen de Edenaren niet aan in hun spel en kon spelverdeler Martijn Drost niet voldoende de middenaanvaller aanspelen. De 1e set ging met 18-25 naar Arvevo. De 2e set ging tot de 20 gelijk op, helaas voor TweeVV was Arvevo op de belangrijke punten verdedigend erg sterk, waardoor ook die set naar Arvevo ging met 22-25. Enkele service-series van Arvevo zorgden in de 3e set voor een groot verschil op het bord, 14-25. Ook de eer redden lukte niet, de laatst set ging met 20-25 naar de Arnhemmers waardoor de eindstand 0-4 werd. Een gemiste kans voor TweeVV want door verlies van Gemini uit Elst had TweeVV de 3e plek over kunnen nemen. Nu blijven de mannen op een 4e plek staan in de Promotieklasse.

Met nog twee wedstrijden te gaan, 14 april tegen kampioen Pegasus 3 in Nijmegen en de afsluitende thuiswedstrijd, op 21 april tegen nummer 2 Volvera 1, lijkt die 4e plek het hoogst haalbare dit seizoen.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden