Vrouwen TweeVV doen wat ze moeten doen

Foto: Ede.nieuws.nl

De vrouwen van TweeVV deden wat ze moesten doen namelijk met 4-0 winnen van Set Up dat al gedegradeerd is.

In de laatste twee wedstrijden van het seizoen moet TweeVV de volle tien punten pakken om nog een kansje te hebben op het kampioenschap in de eerste klasse. De eerste horde is genomen en met succes volbracht: de vrouwen lieten geen punt liggen in Scherpenzeel bij Set Up.

Vanaf het begin was het duidelijk dat TweeVV het niet moeilijk zou krijgen tegen Set Up. Trainer/coach Peter Spoelstra: “Er kwam weinig terug, we werden niet echt uitgedaagd. Dan is het moeilijk om geconcentreerd je eigen spel te blijven spelen maar dat lukte uiteindelijk prima.” Alleen in de vierde set begonnen de Edesen niet scherp genoeg en ging het even gelijk op maar de setwinst kwam niet in gevaar. Weer vijf belangrijke punten binnen en nu is het afwachten wat Scylla, de nummer twee, in haar twee volgende wedstrijden gaat doen. TweeVV heeft even rust en speelt op zaterdag 21 april haar laatste wedstrijd thuis om 16.45 uur.

Programma

Zaterdag 7 april spelen de mannen thuis in ’t Riet om 16.45 uur tegen het Arnhemse Arvevo 3 dat onderaan staat. Het tweede team van TweeVV speelt die dag om 14.30 uur tegen Dovol. Dat tweede TweeVV-team is al gepromoveerd maar wil ook graag kampioen worden van de tweede klasse.

Lia

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden