Badmintonvereniging BC Netwerk toont veerkracht

Foto: Ede.nieuws.nl

Aangezien de pepernoten alweer in de winkel staan, werd unaniem besloten dat dit wedstrijdverslag in rijmvorm moest gaan.

Na 3 zware weken wachtte vandaag een directe concurrent in de stad van Mariken, eens kijken of we bij Stuban nu eens iets verder konden pieken.

Na 3 spannende en pittige sets hadden Mike en Peter in de MD heel knap de beste stand en zetten zij ook deze keer, en dus nog ongeslagen, met 21-16/17-21/21-18 hun tegenstanders aan de kant.

In de VD konden Marieke en Wendy in de eerste set nog zeer goed mee met 15 punten. Met 12 in de 2e set lieten de tegenstanders ze, ondanks een paar mooie rally’s, niet verder stunten.

In de ME1 duurde het voor Tobi een tijdje voor hij warm was en houden we het voor de 1e set maar kort. We zullen waarschijnlijk toch nooit weten waar het aan heeft geschort. In de 2e set zat hij echter weer beter in zijn spel en waren sommige rally’s slopend, super lang en mooi om naar te kijken. De tegenstander bleek helaas nogal taaitaai en ging met 21-9 en 21-14 met de eer strijken.

Toen was de beurt aan VE1 Marieke, na een afwezigheid in het begin inmiddels weer een week terug in het team. Met onverwoestbare kracht smoorde ze elke kans van de tegenstandster hard in de kiem

Die bleek echter net iets sluwer, draaide de power om op een slimme manier, en toen stond er net iets te snel een 21-17/21-10 op papier.

Alle hoop daarna op Mike in de ME2, het werd gaan met die banaan. Een geweldexplosie van beide kanten, er was haast geen houden aan. De eerste set werd met 14-21 net geen haalbare koek en na een zeer goede en spannende 2e set viel helaas met 19-21 ook in de 2e set het doek.

En toen, met 1-4 achter…kwam vanachter de wolken een felle zon en met veel pit, liet Netwerk eens eventjes zien over wat voor veerkracht het bezit.

In de VE2 stond Wendy in de eerste set met 17-21 nog wat onwennig op de baan, in de 2e en 3e set was er geen genade, en wist ze haar opponent met 21-11/21-12 compleet weg te slaan.

In de GD1 en GD2 ging het allemaal helemaal van een leien dakje en won Netwerk beide wedstrijden in 2 sets op hun dooie gemakje.

4-4 als eindstand, voor nu kan het er mee door, we zijn nog in de race, en we gaan ervoor!

Overige uitslagen:

Stuban 2 – Netwerk 1 4-4

Hercules 2 – Netwerk 2 0-8

De Kantjils 2 – Netwerk 3 5-3

Weesp J1 – Netwerk J1 2-6

De Kantjils 1 – Netwerk J2 6-2

Thiela J2 – Netwerk J3 5-1

De Kantjils J8 – Netwerk J4 6-0

Voor meer info zie www.bcnetwerkede.nl

Bericht Schrijf je mee?

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden