Mr. Bones (Bram Otten) zet snelste neer tijd op NK DroneRacen.

Foto S.Otten

Afgelopen zondag 10 September is de finale van het Nederlands kampioenschap F3U DroneRace gevlogen bij Modelvliegclub Delta in Zeeland. De jonge Edenaar Bram Otten (piloot naam Mr. Bones) was een van de deelnemers.

Daar, waar het eerder dit jaar allemaal is begonnen waren wij getuige van een zinderende finale.

De 16 beste Nederlandse piloten die uit verschillende rankings zijn geselecteerd en kwamen uit alle regio’s van het land afgereisd naar Zeeland.

Al vanaf de start van het Nederlands kampioenschap in April hebben de piloten kunnen wennen aan de wind en wisten zij hier al vrij snel goed mee om te gaan.

De snelste rondetijd (32,6 sec) van de dag werd door Mr.Bones gescoord. Bram Otten is gegroeid in de wedstrijd en pakt met de juiste techniek en skills flink uit!

Hij behaalde hiermee helaas geen podium plaats maar schreef wel de snelste rondetijd op zijn naam en ontving hiervoor een dronetas van een van de sponsors Lowepro!

Mr. Bones startte vorig jaar met droneracen en bouwde zijn eigen drone. In het afgelopen jaar heeft hij veel vooruitgang geboekt. Zo won hij vorig jaar de Deltacup georganiseerd door de modelvliegclub Delta tevens organisator van het NK droneracen.