Warme Winter Winkel opent opnieuw haar deuren in Ede

03 okt , 10:20 Nieuws
img 9819
EDE - Warme Winter Winkel opent opnieuw haar deuren om gezinnen in minder goede tijden een sprankje hoop en warmte te bieden.
De feestdagen horen een tijd van vreugde, liefde en samenzijn te zijn. Helaas is dit voor sommige gezinnen niet vanzelfsprekend. Ook dit jaar worden steeds meer gezinnen geconfronteerd met een moeilijke keuze: moeten ze de rekeningen betalen of iets moois onder de kerstboom leggen voor hun kinderen? 
Dat kinderen zonder cadeautje zitten, laten we niet gebeuren!
Daarom openen we ook dit jaar de Warme Winter Winkel—een plaats waar gezinnen die het moeilijk hebben, een cadeautje kunnen krijgen voor hun kinderen.
Vouchers zijn verkrijgbaar via de school van het kind.
In deze uitdagende tijden, waarin de kosten blijven stijgen en veel mensen zich zorgen maken over rondkomen, is het belangrijker dan ooit dat we naar elkaar omzien. We laten niemand in de kou staan! Samen maken we het verschil, want samen staan we sterker. We helpen elkaar de winter door met liefdevolle acties en praktische hulp. We zeggen tegen elkaar: je kunt op ons rekenen, we doen dit samen.
Laten we samen zorgen dat geen enkel kind deze feestdagen zonder cadeautje blijft. We kunnen dit alleen met jullie hulp doen.
Samen maken we de winter lichter en de feestdagen feestelijker voor iedereen!
We openen met een collectief van kerken en organisatie, de steun van ondernemers en de inzet van vrijwilligers in het centrum van Ede.
De winkel staat vol met mooi speelgoed.
Zo laten we zien waar we als Edese samenleving voor staan. We kijken naar elkaar om, we delen samen en zorgen dat iedereen mee kan doen.
Warme Winter Winkel is dit jaar gevestigd in het centrum van Ede, Maandereind 36.
Wij zijn open van 16 november tot en met 21 december, van dinsdag tot en met zaterdag van 11:00 uur tot 17:00 uur.
Ingezonden bericht