Vergadering Provinciale Staten over het World Food Center Experience

30 nov 2023, 9:58 Nieuws
csm world food experience 3e3f021bc0
ARNHEM - Provinciale Staten vergaderen op 6 december 2023 over ruimtelijk voorstel en World Food Center Experience
Provinciale Staten houden oordeelsvormende bijeenkomsten op woensdag 6 december 2023. Daarbij gaan zij in gesprek met Gedeputeerde Staten over diverse onderwerpen, waaronder het ruimtelijk voorstel ‘Stad en land in balans’ en het aangepaste ontwerp en de businesscase voor de World Food Center Experience. De Oordeelsvorming biedt ruimte tot inspraak door belanghebbenden.
Volg alle oordeelsvormende bijeenkomsten van 6 december 2023
De agenda en de bijbehorende stukken staan in het Stateninformatiesysteem. Vergaderingen zijn online te volgen via gelderland.stateninformatie.nl en er is bij alle bijeenkomsten ruimte voor publiek op de publieke tribune.
Inspraak bij Oordeelsvorming
Tijdens oordeelsvormende bijeenkomsten zijn inwoners en (andere) belanghebbenden welkom om hun mening over de onderwerpen op de agenda kenbaar te maken aan Statenleden. Aanmelden voor inspraak bij de Oordeelsvorming kan tot uiterlijk maandag 4 december om 12.00 uur bij de Statengriffie via [email protected] .
Over Provinciale Staten
Provinciale Staten zijn het hoogste bestuursorgaan van provincie Gelderland. De Statenleden vertegenwoordigen de inwoners van Gelderland, bepalen in hoofdlijnen het beleid van de provincie en houden toezicht op de uitvoering ervan. De Staten hebben samen één doel: een gezond, veilig, schoon en welvarend Gelderland voor haar inwoners.