STOELVRIJ met Kerstmis

06 dec 2022, 10:03 Nieuws
christmas 2926962 960 720
EDE - Ook voor de kerstdagen in 2022 koppelt welzijnsorganisatie Malkander met het project ‘STOELVRIJ’ mensen, die komende feestdagen alleen zijn, aan gastvrije Edenaren die een stoel aan hun kersttafel aanbieden.
Deelnemers super enthousiast
Steeds meer mensen beseffen dat alleen zijn een groot probleem kan zijn. Dat is meteen ook een uitdaging om met kerst hier wat in te betekenen. Deelnemers reageren vaak super enthousiast: ‘Altijd leuk om mensen te leren kennen. Onze gast was zo gezellig! Het mes snijdt dus echt aan twee kanten. Volgend jaar weer denken we…’ Ook nodigen steeds meer mensen buiten STOELVRIJ hun gasten weer uit en hebben vaker contact.
STOELVRIJ en Malkander
Het is aftellen naar de kerstdagen dus de organisatie inventariseert graag vraag en aanbod. Steeds meer mensen doen mee de afgelopen jaren en genieten met veel plezier met ‘onbekenden’ van hun kerstmaaltijd.
De sociaal werkers van Malkander nemen de komende periode informatie mee over STOELVRIJ om aan inwoners van de wijken in de gemeente Ede te overhandigen. De animo is elk jaar groter, van aanbieders en aanschuivers! Ook dit jaar zetten we ons in om de beste matches te maken.
Oproep
Meedoen als gast of een stoel vrij met kerst? Meld je aan vóór 19 december 2022 via www.malkander-ede.nl
, bel met Malkander via 0318 20 80 80 of stuur een e-mail naar [email protected]
Met elkaar voor elkaar