START MANTELZORGTREFPUNT EDE CENTRAAL VRIJDAGOCHTEND 22 APRIL

11 apr 2022, 10:19 Nieuws
csm 2015mantelzorg 23 04 44874fac86
De komst van een ziekte of een beperking bij een dierbare kan je leven op zijn kop zetten.
Je schiet in de regelstand en neemt niet de tijd om stil te staan bij wat deze gebeurtenis met jou doet. Ook jouw leven verandert! Ongemerkt neem je zorgtaken van de ander over. Je beseft het niet, maar toch ben je het: mantelzorger van een familielid, een ouder, een kind of een partner. Het kan gaan om een verstandelijke beperking, een psychische ziekte, een fysieke ziekte of een lichamelijke beperking.
Het mantelzorgen is iets dat zich in je leven voordoet. Soms brengt het zorgen voor je dierbare stress en onprettige gevoelens met zich mee. Juist door daarover met andere mantelzorgers in gesprek te gaan, erken je dat je mantelzorger bent en krijg je steun en hulp hoe je daarmee omgaat. Sommige dingen kun je niet of niet gelijk oplossen. Toch is het fijn om daarover te praten. Op 22 april kun je bij het Mantelzorgtrefpunt Ede Centraal jouw ervaringsverhalen delen. Hierbij zal ook welzijnsorganisatie Malkander Ede aanwezig zijn.
Het mantelzorgtrefpunt vindt plaats elke vierde vrijdag van de maand. Vanaf 9.30 uur ben je welkom. De ochtend begint om 10.00 en duurt tot 11.30 uur. De toegang is gratis en je hoeft je niet vooraf aan te melden. De locatie is Servicepunt Bunschoterhof, Bunschoterhof 10 in Ede. Wanneer je meer informatie wilt, dan kun je mailen naar info@mantelzorgtrefpunt.
nl
of bellen naar Agnes Lagerweij, telefoon 06-21985859.