'STAKENDE STEMMEN' van René Verhulst

08 okt 2021, 11:37 Nieuws
Video interview over zijn boek 'STAKENDE STEMMEN' met burgemeester René Verhulst door Chris Ouboter
Als je het vrolijk gekleurde boek Stakende Stemmen openslaat, verrast de illustratie van het boek mij zeer, zo leuk gedaan! Een pluim waard voor Jasper en Martijn Hendriksen.
Het boek Stakende Stemmen, is een verhaal van burgemeester René Verhulst die twintig hoofdstukken heeft geschreven onder de noemer ‘hobby’, waarin het gaat over de zesde macht! Sociale Media
Het verhaal is op een levendige manier en vol humor geschreven, met korte zinnen om het makkelijk leesbaar te maken. En gelukkig, “niet alles is waar!” Het is een fantasierijk verhaal over een redactie van EdeCity-digitaal waar Tjerk, Bert, Joost en Mo, werkzaam zijn. Het zijn gecompliceerde types journalisten, gek op vergaderen.
De redactie van EdeCity is zo beschreven, dat ik als journalist hoofdpijn krijg van zo’n soort redactie. De journalisten tuimelen over hun gedachtes en zo heffen ze zichzelf bijna op. Het was leuk om te lezen. Burgemeester René Verhulst van Ede is bestuurder, maar hij blijkt ook een begenadigd schrijver te zijn, dat blijkt wel uit de korte verhalen. Het boek is mijns inziens een oproep, om eerst na te denken voor dat je iets op sociale media plaatst. En alles komt aan bod, waar of niet waar.
Een aanrader om te lezen, ook voor de jeugd!
Chris Ouboter.
Journalist Ede.nieuws.nl
Het boek is te koop bij Boek en Buro op de Grotestraat 26 in Ede, maar ook online bij Bol.com en via de reguliere boekhandels.
ISBN 978-90-80953-10-9