Speciale prosecco première "Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn”

27 okt 2023, 10:18 Nieuws
pathe
EDE - Een aantal hoofdrolspelers waaronder Barbara Sloesen van de nieuwe film “Alles Is Nog Steeds Wat Het Zou Moeten Zijn” komen dinsdagavond 07 november 2023 naar Pathé Ede. Na afloop van de Komediefilm die om 20:00 begint, beantwoorden zij vragen van het publiek. Tickets zijn nu te koop via pathe.nl/ede
Over de film: Er zijn inmiddels een paar jaar verstreken en na een pijnlijke break-up is het leven van Iris dan eindelijk echt zoals het zou moeten zijn!
Ze is zwanger van haar grote liefde Reza, haar zoontje is dol op hem en als hij na de bevalling ook nog eens op één knie gaat, is alles één grote, suikerzoete roze wolk. Of ... toch niet? Een samengesteld gezin, de vriendin van je ex die zich met alles bemoeit, een moeizame band met je moeder: in de realiteit brengt het veel gedoe en een boel irritaties met zich mee. Als bij Iris alle stoppen doorslaan, brengt ze onbedoeld haar droomhuwelijk in gevaar, maar gelukkig zijn er altijd nog haar vriendinnen.
“Het is echt jammer dat we door een groot congres voor de komende Ladies Night geen ruimte hebben in onze bioscoop om de film; Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn, te vertonen. We zijn dan ook erg verheugd dat we onze trouwe Ladies Night bezoekers deze film als één van de eerste bioscopen van Nederland toch aan kunnen bieden. Ook is het een grote eer om de cast bij ons te mogen ontvangen op deze speciale prosecco première, hiermee kunnen we toch een ontzettend mooi en bijzonder alternatief bieden” Aldus Bart van Schooten Theatermanager Pathé Ede.