Nog aantal plaatsen bij SAM Multisport Kids in Ede

01 feb 2023, 8:38 Nieuws
230131sam multisport kids 1
Ede – Klimmen, klauteren, rollen, rennen, springen, mikken, zwaaien, stoeien, balanceren en dansen. Dat is SAM Multisport Kids voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar. Kinderen ontdekken wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. De lessen worden op verschillende plaatsen gegeven door een sportdocent van Sportservice De Vallei.
Er zijn nog een paar plekken beschikbaar in de gymzaal aan de Verlengde Parkweg en sportzaal Kernhem. Wie meerdere beweegvormen beoefent, werkt ook aan zijn of haar vaardigheden. Bij elke sport zijn andere weer handig. Met SAM Multisport Kids komen ze allemaal aan bod.
Veel topsporters zijn zo goed geworden in hun sport door eerst allerlei verschillende sporten te doen. Profvoetballers bijvoorbeeld, die daardoor niet alleen hebben leren rennen, schieten en mikken, maar ook een achterwaartse salto kunnen maken en zo de allermooiste doelpunten scoren. Als kinderen iets echt leuk vinden, willen ze dat altijd wel blijven doen…. en ze worden er steeds beter in.
Doe daarom mee met SAM Multisport Kids en ontdek het zelf! Beginnen kan op elk moment. De lessen worden op dinsdag gegeven in sportzaal Kernhem van 15.45 tot 16.45 uur, op donderdag in de gymzaal aan de Verlengde Parkweg van 15.00 tot 16.00 uur en op vrijdag van 17.30 tot 18.30 uur in de Van der Knaaphal. De kosten bedragen € 30,00 voor drie maanden. Iedereen kan meedoen! Deze sportieve activiteit kan vergoed worden via Ede Doet Mee.
Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar. Opgeven kan op https://www.sportservice-ede.nl/kinderen
Sportservice De Vallei is dé regiopartner voor sport en bewegen, die iedereen aanmoedigt tot een gezonder en vitaler leven in een duurzame en gastvrije omgeving. Dát is onze missie, waar wij op basis van onze merkwaarden toegewijd, ondernemend, betrouwbaar en optimistisch dagelijks aan werken.