Nieuwe insteek bijeenkomsten ‘In Voor Mantelzorg Ede’

26 sep 2022, 10:32 Nieuws
logo hart van mantelzorg ede
EDE - Om de netwerkbijeenkomsten die we tot nu toe organiseerden een impuls te geven gaan we deze combineren met interessante thema's waar de opgedane kennis en ervaring worden gedeeld, legt netwerkcoördinator Jan Jong uit. Het eerste thema is ‘overbelasting bij mantelzorg’ op 6 oktober 2022 in De Open Hof.Welzijnsorganisatie Malkander en Mantelzorgtrefpunt.nl verzorgen het inhoudelijke programma.
Netwerk
‘In Voor Mantelzorg Ede’ is een netwerk van vrijwilligers en professionals die hart hebben voor mantelzorgers. ‘We hebben vier keer per jaar een bijeenkomst, waarin we signalen bespreken en onze diensten en informatie voor mantelzorgers verbeteren. Een voorbeeld is de Mantelzorgwaaier, met 85 diensten voor mantelzorgers’, licht Jong toe. Tussendoor zijn er korte online momenten om elkaar te spreken. Je kunt ook eenmalig een bijeenkomst bijwonen.
Informatie en aanmelden
De bijeenkomst ‘Overbelasting bij mantelzorg’ is op 6 oktober van 10.30 – 12.30 uur in De Open Hof, Hoflaan 2 in Ede. Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met Jan Jong via [email protected] of 06-82144805.
Voor meer informatie over Malkander, kijk dan op www.malkander-ede.nl of bel 0318 208080. Met elkaar voor elkaar.