Nieuwe Albert Heijn Wekerom feestelijk geopend

25 sep 2022, 9:49 Nieuws
unnamed 2 1
WEKEROM - Voortaan kunnen klanten in Wekerom en omgeving terecht bij een Albert Heijn in hun eigen buurt. De winkel, een voormalige Coop, is van de ondernemers Bart en Bea Hoek en hun zoon Robert. Vandaag ging Albert Heijn Wekerom open en dat was een feestelijk moment. Het was ook meteen gezellig druk. "Klanten vinden onze winkel erg mooi en zijn blij dat de bekende gemoedelijke sfeer gewoon is gebleven", aldus Bart Hoek.
De nieuwe winkel, gevestigd aan de Edeseweg 118, heeft een groot assortiment met veel verse producten. Er zijn drie zelfscankassa’s en een Gall & Gall gemak. Het blijft nog even feest bij Albert Heijn Wekerom. Zo krijgen klanten woensdag 28 september gratis een portie poffertjes. Vanaf 3 oktober start er een actie waarbij je kunt sparen voor leuke miniaturen van auto’s en trekkers. "Over een kleine twee jaar zal het weer feest zijn bij Albert Heijn Wekerom", zegt Robert Hoek. "Dan verhuizen we naar een nieuw en groter pand, zo’n 200 meter verderop."
Albert Heijn Wekerom is open van maandag tot en met zaterdag van 7:30 tot 20:00 uur. De winkel beschikt over parkeergelegenheid; parkeren is gratis.