Mens en Milieu Ede niet bij geheime raadvergadering over voedselattractie

19 feb 2023, 9:34 Nieuws
kopie van wfc entry plaza artjpg1
EDE - Burgerbijeenkomst: WFE, heb jij een beter idee?
Mens en Milieu Ede niet bij geheime raadvergadering over voedselattractie
Onlangs werd duidelijk dat de voedselattractie World Food Experience (WFE) in de geplande vorm niet kan doorgaan. Wethouder Meijer zal de Edese politieke partijen op donderdag 23 februari in een geheime vergadering informeren over hoe het nu verder gaat met de World Food Experience en de locatie waar deze gepland was (voormalige Mauritskazerne op het WFC-terrein). De fractie van Mens en Milieu Ede vindt het belangrijk dat burgers kunnen volgen hoe de verschillende partijen in de gemeenteraad hierover denken. Maar dat is bij deze geheime bijeenkomst niet mogelijk. Daarom zal Mens en Milieu Ede niet bij dit geheime overleg aanwezig zijn. De partij vindt het hoog tijd dat ook inwoners van Ede in alle openheid mee kunnen praten over alternatieven voor de World Food Experience.
De partij organiseert daarom op 6 maart een burgerbijeenkomst in wijkcentrum De Kolk. Iedereen kan daar meepraten onder het motto “WFE, heb jij een beter idee?” Enkele sprekers zullen een voorzet geven en hun mening en alternatieve voorstellen delen. Vervolgens is er ruimte voor de meningen en ideeën van de aanwezigen.
De bijeenkomst "WFE, heb jij een beter idee?" wordt georganiseerd door Mens en Milieu Ede en vindt plaats op maandagavond 6 maart 2023 om 20.00 uur (inloop vanaf 19:45) in buurtcentrum De Kolk, Schaapsweg 7A in Ede. Graag vooraf aanmelden via [email protected]
Ingezonden door: Mens en Milieu Ede