Meetmoment onderbouw turnsters DOK Ede

22 mei 2023, 11:18 Nieuws
dok ede 2
Op zaterdag 20 mei was het weer zover, het derde meetmoment van dit seizoen. In Barneveld werd dit meetmoment gehouden. De christelijke gymnastiekvereniging DOK uit Ede leverde veruit de meeste turnsters op deze dag. Zo hebben veel leden van DOK gisteren een top dag gehad.
De dames van DOK mochten allemaal op hun eigen niveau hun oefeningen laten zien. Ze werden voor hun oefeningen beloond met een gouden, zilveren, bronzen en oranje sticker. Niemand die van je wint, je kunt alleen beter worden ten opzichte van jezelf. Wat een mooi systeem en wat levert dat geweldige oefeningen op die heel ontspannen uitgevoerd kunnen worden.
Wat was het een feestje in de hal in Barneveld. Al snel proefden de dames de ontspannen sfeer en werd het een gezellig turnfeest. Het plezier in het bewegen en het turnen spatte dan ook van de gezichten af. Aan het einde van het meetmoment ontvangen alle turnsters een diploma met stickers en een welverdiende medaille.
Wat een leuk Meetmoment voor de turnsters van DOK uit Ede. DOK bedankt al haar vrijwilligers die dit feest mogelijk hebben gemaakt. Nu is het hard oefenen voor de springwedstrijden die op 17 juni in de Peppel gehouden zullen worden.
Bericht DOK EDE