Mantelzorger, even een moment voor jezelf!

24 aug 2022, 12:28 Nieuws
vilente mantelzorg
U bent van harte welkom in het Mantelzorgcafé op de Pleinen in Ede
Veel mensen die voor een naaste zorgen, vragen zich af: ‘Ben ik wel mantelzorger, wat ik doe is toch heel normaal?’ Mantelzorger zijn, brengt veel moois maar vraagt ook veel van je. Het is passen en meten met de behoefte van de ander die jouw hulp nodig heeft en de zorg voor jezelf. Soms draait alles om de ander en merk je dat er te weinig tijd is voor ontspanning. Terwijl je wel behoefte hebt aan een fijn gesprek van herkenning. En het delen van de mooie en bijzondere momenten die je ook beleeft met je naaste.
Een moment van ontspanning
Vilente wil met een Mantelzorgcafé de naasten van de bewoners van de Pleinen en de mantelzorgers uit de buurt ondersteunen. Een maandelijks moment voor ontspanning, onderlinge ontmoeting met daarbij een broodje en soep. Ongedwongen elkaar leren kennen, elkaar kunnen steunen, met elkaar delen en samen eten.
Familiebegeleider Marjoke van Gelder organiseert het Mantelzorgcafé. Marjoke: ‘Ik hoop u van harte te mogen ontmoeten in de Serre van de Pleinen. Aarzel niet om contact met mij op te nemen als u nog vragen heeft of als u zich wilt aanmelden voor het Mantelzorgcafé’.
Mantelzorgcafé de Pleinen & de buurt in het kort
Waar: Serre van Vilente de Pleinen, Pollenstein 174 in Ede
Wanneer: Iedere éérste maandag van de maand met als start maandag 5 september
Tijd: 17.00 - 19.00 uur
Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Marjoke van Gelder via [email protected]
of te bellen naar (06) 31 92 03 94. Graag minimaal 1 dag van te voren opgeven!