Het kan weer! Spookzwemmen in Zwembad de Peppel

08 okt 2021, 10:14 Nieuws
211007spookzwemmen zwembad de peppel
Griezels en spoken zijn weer van de partij op het leukste griezelfeestje van het jaar, Spookzwemmen in Zwembad de Peppel op zaterdag 23 oktober. Tickets zijn online verkrijgbaar.
Ede - Na twee jaar is het eindelijk weer mogelijk. Op zaterdag 23 oktober is het gezellig griezelen geblazen in Zwembad de Peppel bij spookzwemmen. Van 19.00 tot 22.00 is jeugd van 7 t/m 12 jaar van harte welkom om dit geweldige evenement te beleven. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar via https://bit.ly/ticketsrecreatief.
Bij binnenkomst worden de bezoekers verwelkomd in een tot spookslot omgebouwd zwembad. Spannende geluiden klinken rondom. In het water ligt allerlei spelmateriaal en wie niet bang is in het donker gaat de glijbaan af. In de horeca even lekker bijkomen met een hapje en een drankje. Er is muziek, er zijn speciale effecten en uiteraard zijn ook de griezels en spoken van de partij. Gezellig griezelig zoals ze dat zelf noemen.
Tickets kosten € 10,00 en zijn alleen online verkrijgbaar. Voor iedereen die zijn/haar kinderfeestje wil houden tijdens het spookzwemmen is er een speciale aanbieding. Reserveren van een feestje kan via zwembadede.nl/ kinderfeestje/
Meer informatie is verkrijgbaar op de site van het zwembad en bij de receptie van Zwembad de Peppel via 0318-479735 of [email protected].