Gezellig griezelen in Zwembad de Peppel

14 okt 2022, 10:05 Nieuws
221013spookzwemmen zwembad de peppel
EDE – Het wordt gezellig griezelen in Zwembad de Peppel bij Spookzwemmen op zaterdag 29 oktober. Van 19.00 tot 22.00 uur is jeugd van 7 t/m 14 jaar van harte welkom om dit geweldige evenement te beleven. Tickets zijn online verkrijgbaar via https://bit.ly/ticketsrecreatief.
Bij binnenkomst worden de bezoekers verwelkomd in een tot spookslot omgebouwd zwembad. Spannende geluiden klinken rondom. In het water ligt allerlei spelmateriaal en natuurlijk van tuberide, banden en familieglijbaan. In de horeca even lekker bijkomen met een hapje en een drankje. Er is muziek, er zijn speciale effecten en uiteraard zijn ook de griezels en spoken van de partij. Gezellig griezelig zoals ze dat zelf noemen.
Kinderfeestje
Voor iedereen die zijn/haar kinderfeestje wil houden tijdens het Spookzwemmen is er een speciale aanbieding. Reserveren van een feestje kan via zwembadede.nl/ kinderfeestje/
Tickets
Tickets zijn online verkrijgbaar op bit.ly/ticketsrecreatief. Tot zaterdag 22 oktober met € 2,50 korting. Daarna bedraagt de toegangsprijs € 10,00. Ook ouders zijn van harte welkom om het griezelfeestje mee te beleven.
Meer informatie is te vinden op de site van het zwembad en bij de receptie van Zwembad de Peppel via 0318-479735 of [email protected].
Sportservice De Vallei is dé regiopartner voor sport en bewegen, die iedereen aanmoedigt tot een gezonder en vitaler leven in een duurzame en gastvrije omgeving. Dát is onze missie, waar wij op basis van onze merkwaarden toegewijd, ondernemend, betrouwbaar en optimistisch dagelijks aan werken.