Deze drie kandidaten zitten gebakken voor de finale van Heel Holland Bakt Kids

22 okt , 9:48 Nieuws
670fb35a10c5e
HILVERSUM - De finalisten van Heel Holland Bakt Kids zijn bekend: Damian uit Ede en Annette, Fenna en Katja en Mees en Nanet gaan met elkaar de strijd aan in een bloedstollend spannende finale.
Wie gaan er aanstaande zaterdagavond met de winst vandoor? De finale van Heel Holland Bakt Kids is te zien op zaterdag 26 oktober om 19.20 uur bij MAX op NPO Zapp.
De halve finale was een herfstachtige aangelegenheid. De deelnemers maakten kastanjes van marsepein en het spektakelstuk was een boomhut of blokhut van koek. Voor Damian en Annette, Fenna en Katja en Mees en Nanet is de koek nog niet op. Zij nemen het tegen elkaar op in de finale van Heel Holand Bakt Kids
Het spookt in de tent Met spinnenwebben en pompoenen in de tent wordt het extra spannend tijdens de finale. Het wordt griezelen en gruwelen, want het thema is Halloween. Als eerste maken de finalisten een spinnenweb en spin van chocolade. Het laatste spektakelstuk van dit jubileumseizoen is een pompoentaart. En niet zomaar eentje, want deze pompoen moet voorzien zijn van een hoofddeksel. Wie wint Heel Holland Bakt Kids?
Heel Holland Bakt Kids Zaterdag 26 oktober Om 19.20 uur op NPO Zapp Presentatie: Plien van Bennekom Jury: Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven 
MAX-programma’s terugkijken of -luisteren? Ga naar NPO Start. HeelHollandBakt.nl | Facebook | Instagram | YouTube