Corona Update Cultura Ede

21 dec 2021, 10:27 Nieuws
cultura winter
Beste Cultura bezoeker, op de persconferentie van afgelopen zaterdag, is weer een lockdown aangekondigd. Wij balen enorm dat wij niet kunnen doen wat wij het liefste doen. Mensen gastvrij ontvangen, laten verwonderen, inspireren, creatief bezig laten zijn én elkaar ontmoeten. Gelukkig mag de Bibliotheek de komende periode openblijven.
Wij zijn open! Iedereen is welkom in de vestigingen van de Bibliotheek. Lekker struinen tussen de boeken of gewoon even een praatje maken. Om te zorgen dat de bibliotheek open kan blijven, houden we ons nog wel aan de basisregels. Mogelijk wordt er een uitzondering gemaakt voor taalactiviteiten, huiswerkbegeleiding en hulp bij digitale vaardigheden.
Wil je de Bibliotheek liever niet bezoeken? Je kunt vanuit huis nog steeds blijven lezen én leren via de online Bibliotheek . Maak kennis met onze e-books, luisterboeken, kennisbank en digitale activiteiten.
Ik ben bezoeker van het theater en/of filmhuis
Theatervoorstellingen en films die gepland staan tot vrijdag 14 januari kunnen niet doorgaan. Heb je een kaartje voor één van de voorstellingen of films in deze periode? Dan ontvang je van ons persoonlijk bericht over annulering of eventuele verplaatsing van de voorstelling of film.
Sommige voorstellingen kunnen wij wél aanbieden via livestream. Houd onze livestreamagenda in de gaten voor het recente aanbod.
Ik volg een cursus of workshop
Helaas mag er tot vrijdag 14 januari geen fysieke les worden gegeven bij Cultura. Waar mogelijk zullen de lessen online worden gegeven, is dit niet mogelijk? Dan kijkt de docent samen met jou of de les later ingehaald kan worden of wat er met de gemiste lessen gebeurd.
Heb jij je ingeschreven voor een cursus, workshop of een andere leuke educatieve (vakantie) activiteit die binnenkort start? Dan ontvang je binnenkort persoonlijk bericht. We kijken vooral naar wat wel mogelijk is want bezig zijn met expressie, creativiteit, Cultuur">kunst en cultuur is juist in deze tijd belangrijk!
Ondanks de lockdown wensen wij iedereen fijne feestdagen. Hopelijk gaan we gauw een betere tijd met zijn allen tegemoet.