Castvisit Het Feest van Tante Rita: Maak kans op twee vrijkaarten bij Ede.Nieuws.nl

29 dec 2022, 10:34 Nieuws
still castvisit
EDE - Op woensdag 04 januari om 10.30 uur komen de 3 hoofdrolspelers Sil, Piet en Esther naar Pathé Ede om al je vragen te beantwoorden na afloop van de film. Ook krijg je de mogelijkheid om met ze op de foto te gaan. En natuurlijk is er voor iedereen iets lekkers!
Als je de vrijkaarten wil winnen, deel dit bericht op sociale media en stuur een kopie naar [email protected] Pathé neemt daarna contact met de winnaar op. Geen correspondentie over de uitslag.
Over de film:
Het Feest van Tante Rita is een vrolijke bioscoopfilm voor de hele familie, met alle bekende hits van de Minidisco (zoals Tsjoe Tsjoe Wa, Coco Loco en Dans met Tante Rita) over het allergrootste dansfeest van het jaar. Theo en Lulu gaan op vakantie naar de camping en hopen op een uitnodiging voor Het Feest van Tante Rita. Op de camping aangekomen heeft moeder Chanelle (Edsilia Rombley) een mooie verrassing; ze zijn uitgenodigd! Maar de weg naar het feest is niet zonder obstakels: met de familie auto kan niet gereden worden en er is een leeuw ontsnapt uit de dierentuin. Eenmaal onderweg worden Theo en Lulu ook nog eens gedwarsboomd door Vwo (Piet Tomassen) en zijn persoonlijke chauffeur Remco (Edo Brunner), omdat Vwo de danswedstrijd wil winnen. Kan Frank Vonk (Ridder van Kooten) de leeuw in het Tsjoe Tsjoe Wa bos vangen en lukt het de bijziende buschauffeur (Najib Amhali) om Theo en Lulu op tijd bij het dansfeest te krijgen?
Tickets zijn online te koop op www.pathe.nl/ede
Of aan de kassa
Pathé Ede, Laan Der Verenigde Naties. Website | Facebook | Twitter | Instagram