Help mee de Veluwe nog mooier te maken! Win een prijs voor een goed idee

Grafheuvel
Foto: Ede.nieuws.nl

Bij de publieksverkiezing ‘Mooiste Natuurgebied van Nederland’ is de Veluwe in 2016 uitgeroepen tot een van de mooiste natuurgebieden van Nederland! De Veluwe heeft daarmee €300.000 gewonnen.

Het grootste deel van dat geld willen we besteden aan vernieuwende en inspirerende ideeën die de Veluwe nog mooier en aantrekkelijker maken.

Ideeën voor de Veluwe

We denken bijvoorbeeld aan ideeën waardoor meer recreanten en toeristen de Veluwe bezoeken. Of ideeën die de bijzondere natuur en cultuur van de Veluwe versterken of de beleving van de Veluwe verbeteren. Heeft u een goed idee? Ga dan naar www.prijsvraagdeveluwe.nl en stuur uw idee vóór 30 september 2017 in. Iedereen zonder winstoogmerk (inwoners, recreanten, studenten, instellingen, verenigingen en stichtingen) kan deelnemen.

Prijzengeld

Het prijzengeld van in totaal €10.000 wordt verdeeld onder de 10 beste inzendingen. De 1e prijs bedraagt €3.500; de 2e prijs €2.000; de 3e prijs €1.000 en de 4e tot en met de 10e prijs €500. Het gaat om nettobedragen die vrij te besteden zijn.

Extra prijzen om idee uit te voeren

Naast het prijzengeld maken de winnaars kans op een bedrag van €5.000 tot maximaal €50.000 om het idee daadwerkelijk te realiseren!
Provincie Gelderland

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden