Speeltuin de Korenbloem viert zomerfeest op 17 juni

Foto: Ede.nieuws.nl

Het is inmiddels een traditie geworden dat speeltuin “de Korenbloem” in Ede rond de langste dag van het jaar een groot kinderfeest organiseert. Dit jaar zal het feest gehouden worden op zaterdag 17 juni.

Die dag zal er in de speeltuin naast de alledaagse speeltoestellen heel veel extra te beleven zijn. Diverse attracties zoals springkussens, een stormbaan, draaimolen, hele leuke Hollandsche kinderspelen, de kop van Jut, een paardentram voor een rondrit door de wijk en nog veel meer zal die dag klaarstaan voor alle kinderen en ouders die dit feest bezoeken.

Een ballonnenclown en het schminken van de kinderen zorgt voor een extra feestelijk tintje. Om een gokje te wagen of gewoon proberen een leuke prijs te winnen kan er meegedaan worden aan het rad van fortuin. Ook is er een terras waar wat gegeten en gedronken kan worden en er zal muziek gedraaid worden. Kinderen krijgen allemaal gratis een ijsje en limonade.

Kinderen, maar ook ouders worden dit jaar uitgedaagd om het podium te betreden. In deze “Korenbloem got talent” kunnen zij de aanwezigen hun talent tonen. Zingen, goochelen, playbacken; alles is toegestaan. De jury zal de winnaar aanwijzen die natuurlijk met een prijs naar huis gaat. Dit onderdeel start om ongeveer 15.00 uur en kan men zich op de feestdag van tevoren voor opgeven.

Het programma biedt dus een dag vol plezier. Doel is ook om samen een leuke dag te hebben met onderlinge contacten, sociale verbondenheid. De speeltuin kan, mede door de overweldigende donatie van de wijkwaardecheques, dit feest voor alle kinderen gratis aanbieden. Grote dank daarom aan alle mensen die hun cheque aan de speeltuin hebben gedoneerd.

Anne Heikamp

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden