Toptalent Rick Meijer naar Polar Bears

Foto: Ede.nieuws.nl

Waterpoloer Rick Meijer verruilt Widex GZC Donk voor Polar Bears. De 17-jarige midvoor maakte reeds zijn debuut voor de Goudse club op het hoogste niveau en maakte afgelopen seizoen ook deel uit van het Eredivisie-team van KNZB-JTT/Jong Oranje. Dat meldt Polar Bears Ede woensdag in een persbericht.

“Ik heb veel zin om voor Polar Bears te gaan spelen. Mijn ambities en doelstellingen sluiten goed aan bij die van de club. Ik ben blij met de geboden kans om met Polar Bears in de Eredivisie te spelen”, aldus Meijer, die in het verleden ook voor AZC Alphen uitkwam.

Tom van Oost, de nieuwe trainer van Polar Bears, is blij met de komst van Meijer. “Ik wil komend seizoen heel dynamisch, snel en aanvallend gaan spelen met Polar Bears. Cruciaal daarvoor is een beweeglijke midvoor en die ontbrak nog in onze selectie. Ondanks zijn jeugdige leeftijd ben ik ervan overtuigd dat Rick ons team direct zal versterken. Daarnaast vind ik het ontzettend belangrijk dat hij als jeugdinternational de ruimte krijgt zichzelf te ontwikkelen en veel speelminuten te maken in de Eredivisie.”

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen