Nieuw operaseizoen live vanuit New York bij CineMec Ede

Foto: Ede.nieuws.nl

Het nieuwe operaseizoen 2017-2018 vanuit The Metropolitan Opera New York is bekend! Vanaf oktober 2017 zien operaliefhebbers tien nieuwe opera-uitzendingen bij CineMec.

Geniet dit seizoen van sprankelende nieuwe producties en klassiekers die nooit vervelen. Op zaterdag wordt de live-voorstelling vanuit New York vertoond en op zondagen ziet u de herhaling. Wij verheugen ons op een prachtig nieuw operaseizoen! Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar via de website, aan de kassa en telefonisch.

Tosca

Een avond uit

The Met werkt in zijn Live in HD Series met de beste zangers, dirigenten en regisseurs. Het geluid is perfect en de cameravoering haarscherp. Tussen de aktes door krijgen de bioscoopbezoekers interessante interviews en achtergrondinformatie voorgeschoteld. Op alle drie de CineMec locaties worden de live-opera’s op zaterdag voorzien van een inleiding door operakenners.

Voorverkoop gestart

De verkoop van het nieuwe seizoen is gestart! U kunt nu uw tickets bestellen zodat u verzekerd bent van de beste plaatsen. Extra voordelig van opera genieten? Met het Pathé/ CineMec jaar of halfjaar abonnement kunt u profiteren van een speciaal tarief. Ga naar de website voor meer informatie. Anders dan voorgaande jaren worden de live en encore voorstelling niet meer in hetzelfde weekend vertoond. Op de website vindt u alle opera’s met bijbehorende data.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden