Kids van Bzzzonder in actie bij Klinkenberg en Oude Hofstede

Kids-van-Bzzzonder
Foto: Ede.nieuws.nl

De kinderen van Bzzzonder Aan de Bosrand hebben zich de afgelopen weken ingespannen voor Verzorgingstehuis de Klinkenberg en voor Kinderboerderij De Oude Hofstede.

De kinderen hebben een bezoek gebracht aan Verzorgingstehuis de Klinkenberg om daar samen met dementerende ouderen een fijne middag te hebben. Ze hebben samen spelletjes gespeeld waarbij ook veel werd bewogen. Zowel de ouderen als de kinderen beleefden daar enorm veel plezier aan. Nadien werd er gezellig nog wat gegeten, gedronken en gekletst. Het was mooi om te zien hoe de kinderen en de ouderen naar elkaar toe trokken.

Ook hebben de kinderen een bezoek gebracht aan Kinderboerderij de Oude Hofstede. Niet alleen om de dieren te bewonderen maar juist ook om de handen uit de mouwen te steken. Om te helpen met het scheren van de schapen en wol bijeen te verzamelen. Zelfs de stallen hebben ze uitgemest. Een actieve, leerzame middag!

De kinderen hebben dit allemaal gedaan binnen het project: Bzzzonder Bijdrijvig! dat binnen Kindercentrum Bzzzonder is opgezet om alle kinderen te leren hoe fijn het is om anderen te helpen. Iedere maand is een andere locatie van Bzzzonder aan de beurt om in de wijk iets goed te doen voor een ander. De kinderen van Bzzzonder Aan de Bosrand kozen ervoor om dementerende ouderen een fijne dag te bezorgen en om een helpende hand te bieden op de Kinderboerderij. Halverwege mei geven zij het stokje van Bzzzonder Bijdrijvig! door aan een volgende locatie van Bzzzonder. Met 19 locaties trekt Kindercentrum Bzzzonder op deze manier een spoor van bijdrijvigheid door Nederland.

Kindercentrum Bzzzonder biedt kinderopvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar op negentien plekken in Nederland. Bij Bzzzonder is iedereen welkom. Ook als een kind een extra zorgbehoefte heeft. Bzzzonder is een plek waar je als kind blij van wordt. Tijdens de opvang ligt de nadruk op het ontwikkelen van talenten. Er zijn uitdagende workshopprogramma’s op bijvoorbeeld het gebied van kunst, muziek en koken.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden