Unieke fotoveiling in Cultura

Foto: Ede.nieuws.nl

Op dinsdag 18 april worden er in Cultura spectaculair mooie foto’s geveild. Allemaal beschikbaar gesteld door bekende fotografen uit het gehele land. Zij reageerden enthousiast op de oproep van drie Edese fotografen Bert AndrĂ©, Arjan van Bruggen en Rob Sloof om mee te werken aan een veiling, waarvan de opbrengst is bestemd voor de Manege zonder Drempels.

Veiling voor de Manege zonder Drempels De Manege zonder Drempels is een bijzondere manege. Hier kunnen mensen met ernstige meervoudige beperken genieten van de ontspanning van het paardrijden. Zij liggen op een zeildoek op de ruggen van twee paarden. Door de beweging van de paarden bewegen ook zij. De beweging en de warmte van de paarden geeft ontspanning en bevordert het functioneren van de longen en de spijsverteringsorganen.

Edese fotografen nemen initiatief

Rob Sloof vertelt namens de initiatiefnemers, dat de Manege zonder Drempels een prachtig doel is. Zonder overheidssteun of vergoeding van zorgverzekeraars weet de Manege al ruim 30 jaar mensen met ernstige meervoudige beperkingen plezier en ontspanning te bieden.

Veiling geopend door burgemeester

Dat het initiatief goed is ontvangen blijkt wel uit de vele inzendingen, die binnen zijn gekomen. De foto’s zijn vanaf maandag 3 april te bezichtigen, een uitgebreide catalogus is beschikbaar. De veiling wordt op dinsdag 18 april geopend door burgemeester Van der Knaap. Na een korte presentatie van de Manege zal veilingmeester de heer Boerkamp het startsein geven voor de eerste biedingen. De toegang is gratis, maar vergeet je portemonnee niet!

Meer informatie over de tentoonstelling en veiling bij de Stadswinkel van Cultura tel. 0318-672800 of www.cultura-ede.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden