Dinner in the Sky komt naar Ede!

Foto: Ede.nieuws.nl

Het belooft op donderdag 29 juni 2017 een spektakel te worden voor honderden ondernemers en hun zakenpartners/relaties uit de regio Ede. Dineren op 50 meter hoogte aan een kraan, dat levert ze prachtige vergezichten op over de regio Ede en een unieke kans op onvergetelijke ontmoetingen. Dinner in the Sky wordt u aangeboden door JCI Ede en vindt plaats op het terrein van de Mauritskazerne bij het Akoesticum. Pak deze kans en beleef het mee!

Dinertafels

Op 29 juni zal de kraan van Dinner in the Sky zestienmaal op en neer gaan. Per keer brengt hij 22 personen het luchtruim in. Van 16.00 – 22.00 uur zijn dit dinertafels waar u een overheerlijk diner van Chris Blom, souschef van restaurant ‘The Jane Antwerp’ nuttigt. Vanaf 11.30 uur en na 22.30 uur kunt u plaatsnemen aan de tafels van Lunch, High Wine en Sparkles in the Sky. Voorafgaand aan uw ervaring in de lucht wordt u met open armen ontvangen en eenmaal met beide benen op de grond kunt u vanaf 17.30 tot middernacht aansluiten bij het voor iedereen toegankelijke Groundevent. Voor netwerken, eten, drinken en een muzikaal optreden!

Opbrengst naar stichting Free a Girl

JCI Ede is een businessclub voor ondernemers en young professionals t/m 40 jaar. De leden zijn zeer betrokken bij Ede en omgeving en zetten zich met veel passie in voor maatschappelijke doelen. De opbrengst van Dinner in the Sky gaat naar stichting Free a Girl die zich wereldwijd inzet om jonge meisjes uit de gedwongen prostitutie te halen en een waardevolle toekomst te geven. Door uw deelname aan dit onvergetelijke evenement steunt u automatisch deze meiden. Uw vrijheid wordt hun vrijheid. De hele opbrengst van het evenement gaat naar de stichting.

Reserveer snel stoelen

Dit wilt u niet missen! Reserveer snel het door u gewenste aantal stoelen voor u, uw medewerkers, zakenpartners of klanten uit de regio Ede. Voor meer informatie, de prijzen en uw reservering verwijzen we u naar www.dinnerintheskyede.nl. Voor vragen kunt u een bericht sturen naar [email protected] We ontmoeten u graag op 29 juni!

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden