BIJ DE ZWEMSCHOOL VAN “SPORTSCHOOL VENENDAAL” GESLAAGD VOOR ZWEMDIPLOMA A & B

Foto: Zwemschool Venendaal

EDE – Het was gezellig druk bij “Sportschool Venendaal” in Ede – Rietkampen. De dag begon nog normaal met de zwemschool, zwemlessen en Fitness-training. Maar in de loop van de ochtend werd begonnen met het diploma-zwemmen. Altijd weer spannend voor de deelnemende jongens en meisjes.

De deelnemers/sters die afzwommen voor diploma A of diploma B waren samen met hun ouders en grootouders naar het zwembad in Ede – Rietkampen  (Laan der Verenigde Naties 92- Ede) gekomen voor dit feestelijke gebeuren.  Bij “Sportschool Venendaal” werd het een enorme gezellige drukte. Rond het zwembad en voor de ramen in de zitruimte.

Onder leiding van Marian Venendaal werden zij beoordeeld op hun zwemvaardigheid. Voor diploma A moesten ze o.a. door de hoepel heen zwemmen.  de schoolslag, rugslag en nog veel meer baantjes (borstcrawl en rugcrawl) zwemmen. Niet alleen de vele meters die de kinderen maken is belangrijk; het moet ook van goede kwaliteit zijn; het gaat om de veiligheid van de kinderen. De zomer komt er aan het ideale moment om samen met de kinderen te gaan zwemmen. Ga lekker door met zwemmen; hartstikke gezellig en gezond.

Allemaal van harte met dit mooie resultaat.

Geslaagd voor Diploma A zijn;

Kyra van Heeren, Aron Douma, Aafke van Roekel, Daniya Moukardaa, Mayk Kleiberg, Amaira Riggio, Marita Saat, Laure Veenstra, Tessa van Harn, Teun Zeegers, Owen Veenendaal, Fenna Grotenbreg, Sam Joosten, Elian Roozing, Jasper Biesta, Mick Joosten en Teun Rijsemus.

 

Geslaagd voor Zwemdiploma B zijn;

Noa Andeweg, Saar Poot, Eva v.d. Vendel, Julia Verstappen, Evren Gun, Kai Tumuhimbise en Gerjan v.d. Zandschulp.

Allemaal van harte met dit mooie resultaat.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen