Stichting Heideweek Ede onthult “Tropical Beat is all we need” als het bruisende thema voor 2024, samen met een sterrenline-up aan artiesten!

Ede – 26 maart, 2024 – Stichting Heideweek Ede brengt een golf van opwinding en kleur naar de regio met de aankondiging van het sprankelende thema voor 2024: “Tropical Beat is all we need”.

Dit zonnige en energieke thema belooft een feest te worden van ritme, passie en onvergetelijke ervaringen voor alle deelnemers.

Om de festiviteiten van dit jaar te lanceren, hebben we het genoegen om de eerste namen van een indrukwekkende line-up van artiesten te presenteren. Zij zullen de verschillende muziekavonden tijdens de Heideweek versterken en verlevendigen.

Op de bruisende Warmtebedrijf Ede Openingsavond, kunnen festivalgangers zich verheugen op de latin vibes van niemand minder dan Rolf Sanchez, bekend van hits zoals “Mas Mas Mas” en “Vas a Querer Volver”. Daarnaast is de afsluiter van deze avond weer de explosieve band, the Dirty Daddies. Met hun unieke covers van bekende hits gaan zij het publiek zeker een knallend einde van de avond geven!

Voor degenen die op zoek zijn naar een onvergetelijke danservaring, zal de Henk van Keulen Feel the Beat avond niet teleurstellen. Met de beats van hitgevoelige nummers zal met onder andere het dynamische trio Bram, Stefan & Sean zeker gedanst worden.

Het ITN Grote Plein Feest zal de menigte in extase brengen met het optreden van de getalenteerde Marco Schuitmaker, wiens aanstekelijke melodieën en pakkende teksten het publiek zeker zullen betoveren.

De HDWK Airborne Avond zal op spectaculaire wijze het vertrouwde geluid van het Orkest Koninklijke Luchtmacht horen. Dit keer vergezeld door de fenomenale vocale harmonieën van OG3NE, bekend van hun hits zoals “Lights and Shadows” en “Wings to fly”.

Tenslotte zal de Praxis Slotavond worden verblijd met de stralende aanwezigheid van niemand minder dan Emma Heesters. Haar stem en charismatische podiumaanwezigheid zullen het publiek betoveren, terwijl zij hits ten gehore brengt zoals “Waaronder de Maan Schijnt” en “Loop Niet Weg”.

Met dit tropische thema en een sterrenline-up van artiesten belooft de Heideweek Ede 2024 een viering te worden die de zintuigen prikkelt en harten doet zingen. We nodigen iedereen uit om deel te nemen aan dit kleurrijke en muzikale festijn, waar “Tropical Beat” de enige leidraad is die je nodig hebt om een onvergetelijke tijd te hebben.

Voor meer informatie, kijk op www.heideweek.nl/programma.

Over Stichting Heideweek Ede

Stichting Heideweek Ede is een organisatie die zich inzet voor het organiseren van een jaarlijks terugkerend evenement ter bevordering van de sociale cohesie en culturele rijkdom van Ede en omstreken. Met een scala aan activiteiten en evenementen viert de Heideweek de prachtige heide, het erfgoed en de gemeenschapsspirit van de regio.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen