Maak gratis kennis met het 55+ beweegaanbod van Sportservice De Vallei

Foto: Casper Corver

In de week van maandag 8 t/m vrijdag 12 april 2024 kan gratis kennis gemaakt worden met het gevarieerde en brede sport- en beweegaanbod van Sportservice De Vallei voor iedereen vanaf 55 jaar.

Foto: Casper Corver

Ede – Sportservice De Vallei heeft in de gemeente Ede een gevarieerd en breed sport- en beweegaanbod voor iedereen vanaf 55 jaar. In de week van maandag 8 t/m vrijdag 12 april 2024 staan alle lessen open om gratis uit te proberen.

In het aanbod onder andere Koersbal, Gymnastiek, Yoga, Fitles, Werelddansen 55+, Bewegen met Plezier, Bewust Bewegen, Volksdansen, Sport & Spel, Ontspannen Bewegen, Country Line Dance en Soul Swing. De activiteiten zijn door de hele gemeente Ede te vinden. Alle lessen zijn erop gericht om de deelnemers soepel en in beweging te houden. Samen sporten is bovenal ook gezellig en leuk.

Probeer het uit. Kom van maandag 8 t/m vrijdag 12 april 2024 sfeer proeven en een gratis proefles(sen) volgen tijdens de 55+ beweegweek. Het geeft meteen een goed beeld van de inhoud van de lessen en docent. Wanneer een les vol zit, wordt een alternatief gezocht.

Wie kennis wil maken met één van de lessen of daar graag meer informatie over wil kan contact opnemen met Angeline van de Kraats van Sportservice De Vallei via 06 -51 56 15 21 of stuur een e-mail naar [email protected]. Een overzicht van al het aanbod is te vinden via www.sportservicedevallei.nl/senioren

Sportservice De Vallei is dé regiopartner voor sport en bewegen, die iedereen aanmoedigt tot een gezonder en vitaler leven in een duurzame en gastvrije omgeving. Dát is onze missie, waar wij op basis van onze merkwaarden toegewijd, ondernemend, betrouwbaar en optimistisch dagelijks aan werken.

Zie ook: www.sportservicedevallei.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen