Ronald uit Ede deelt zijn ervaringen met domotica tijdens thematour

Foto: Duurzame Huizen

EDE – Hoe kun je energie besparen door systemen in huis te automatiseren? Ronald uit Ede laat graag zijn hoe hij dit heeft aangepakt. Tijdens een rondleiding door zijn woning vertelt hij uitgebreid over zijn ervaringen met de lucht/water-warmtepomp en het domotica-systeem in huis. Geïnteresseerden zijn op 5 maart om 19:30 uur van harte welkom bij zijn thematour. Aanmelden kan gratis via de website van de Nationale Duurzame Huizen Route

Tijdens de thematour krijg je als bezoeker de kans om duurzame maatregelen in de praktijk te zien. Huiseigenaar Ronald geeft uitleg over de werking van de lucht/water-warmtepomp, het gebruik van thuisaccu’s en hoe hij zoveel mogelijk systemen in huis heeft geautomatiseerd. Ook is er alle ruimte om vragen te stellen.

Aanmelden voor thematour
Inschrijven voor de thematour kan via: www.duurzamehuizenroute.nl/thematours. Wees er snel bij, want er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Over de Nationale Duurzame Huizen Route
De Nationale Duurzame Huizen Route wordt ondersteund door het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, 133 gemeenten en provincies, waaronder Gelderland. Ook in Wageningen, Nijkerk en Nijmegen worden thematours georganiseerd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen