Open Koersbalkampioenschap in de Van der Knaaphal in Ede

Foto: Sportservice

EDE – De Van der Knaaphal is op dinsdag 20 februari het domein van koersbalteams die strijden om de titel bij het Open Koersbalkampioenschap in Ede van Sportservice De Vallei.

Vanaf 10.00 uur rollen de ballen over de groene matten bij de sport die niet alleen bij senioren, maar ook jongvolwassenen steeds populairder wordt. Rond 16:00 uur is duidelijk welk team het toernooi heeft gewonnen.

Koersbal is een leuk en sociaal spel en wordt in teams gespeeld. Het doel is om de bal, waarvan het zwaartepunt niet in het midden ligt, zodanig te sturen dat hij op de gewenste plek op de mat uitkomt. Dit alles om als team zo veel mogelijk punten te verzamelen. De Ericahorst uit Ede was in oktober 2023 winnaar van het toernooi. Op 20 februari wordt duidelijk of zij hun titel kunnen prolongeren.

Iedereen is van harte welkom om het toernooi bij te wonen en de teams aan te moedigen. Ook een mooie manier om met de sport kennis te maken.

Diverse koersbalgroepen in Ede, Wageningen en Veenendaal verwelkomen graag nieuwe leden. Wie ook graag kennis wil maken met koersbal of daar graag meer informatie over wil hebben kan contact opnemen met Angeline van de Kraats van Sportservice De Vallei via 06 – 51 56 15 21 of stuur een e-mail naar [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen