Minder treinen Amersfoort Centraal – Ede-Wageningen door werkzaamheden

Foto: Ede.nieuws.nl ©

Op zondag 21 januari zijn er werkzaamheden op het treintraject Amersfoort Centraal – Ede-Wageningen.

Hierdoor rijden er zondag 21 januari de hele dag geen treinen tussen Amersfoort en Barneveld Centrum. In de nacht van zaterdag 20 op zondag 21 januari vervallen de laatste ritten van Amersfoort naar Ede-Wageningen. Er rijden bussen in plaats van treinen.

Nacht van zaterdag 20 op zondag 21 januari

In de nacht van zaterdag op zondag vervallen de laatste drie treinritten in beide richtingen tussen Amersfoort en Ede-Wageningen. Er rijden bussen in plaats van treinen.

Van Amersfoort naar Ede-Wageningen, vertrek 00:09 uur, 00:39 uur en 01:09 uur

Van Ede-Wageningen naar Amersfoort, vertrek 00:53 uur, 01:23 uur en 01:53 uur

Bekijk hier voor de dienstregeling van de bussen die rijden in plaats van de trein.

Zondag 21 januari

Op zondag 21 januari rijden er de hele dag geen treinen tussen Amersfoort en Barneveld Centrum. Ook vervallen de laatste twee ritten van Ede-Wageningen naar Amersfoort (vertrek om 23:53 uur en 00:23 uur). Er rijden bussen in plaats van treinen. Tussen Barneveld Centrum en Ede-Wageningen rijden de treinen wel gewoon.

Bekijk hier voor de dienstregeling van de bussen die rijden in plaats van de trein.

Trein vervangend vervoer (lijn 834)

De bussen die rijden in plaats van de trein, rijden als lijn 834. Ze stoppen bij alle stations op het traject dat vervalt. In Amersfoort vertrekken de bussen vanaf halte C op het busstation. Op station Ede-Wageningen vertrekken de bussen vanaf de halte tegenover spoor 1. Op station Ede Centrum vertrekken de bussen vanaf de bushaltes op de Telefoonweg. Op alle andere stations vertrekken de bussen vanaf de voorzijde van het station.

Door de werkzaamheden zijn reizigers langer onderweg. Wil je weten wat de gevolgen zijn voor jouw reis? Check voor je reist de reisplanner voor een actueel reisadvies en raadpleeg de schermen op het perron.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen