CTS IT Het Grote Pleinfeest Heideweek 2023

EDE – Het CTS IT “Het Grote Pleinfeest” op het Kuiperplein in Ede was afgelopen donderdagavond een groot succes.

Ook wel bekend als de Hollandse avond in de Edese volksmond, trok het evenement weer een grote menigte. Ongeveer 5500 mensen waren aanwezig op het feestplein om te genieten van een avond vol gezelligheid.

DJ Bert zorgde de hele avond voor een goede sfeer en wist het publiek te vermaken met zijn muziek. Een hoogtepunt van de avond was het optreden van John de Bever, die met zijn geweldige performance het publiek wist te vermaken.

Naast John de Bever waren er nog andere Nederlandse artiesten die het podium betraden. Jeffrey Heesen en Martijn Fischer, beiden bekend door hun band met de volkszanger André Hazes, gaven ook acte de préséance. Jeffrey werd bekend door zijn deelname aan het programma ‘Bloed, zweet en tranen’, terwijl Martijn de rol van André speelde in de musical “Hij gelooft in mij”.

De avond werd feestelijk afgesloten door het Feestteam en Proost! Met hun energieke optredens zorgden zij ervoor dat het publiek met een grote glimlach huiswaarts keerden.

Het CTS IT “Het Grote Pleinfeest” op het Kuiperplein was een geslaagd evenement met een geweldige line-up van Nederlandse artiesten. Het was een avond vol gezelligheid en onvergetelijke optredens, waarbij het publiek volop heeft genoten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen