Spectaculaire openingsavond van Heideweek 2023

EDE – Vrijdagavond 18 augustus 2023, was de feestelijke opening van de Heideweek. Het publiek kan terugkijken op een magische avond op het Kuiperplein. Met een line-up vol topartiesten en een fantastische sfeer, was het een onvergetelijke start van dit geliefde evenement in Ede.

De avond werd flitsend geopend door niemand minder dan Mr. Marvin, die het publiek direct in de juiste stemming wist te brengen. Met zijn energieke optreden zorgde hij voor een perfecte start van de avond. Hij liet zien waarom hij een gewaardeerde artiest is.

Vervolgens betrad de populaire zanger Claude het podium. Met zijn hits Ladada en Layla wist hij de aanwezigen te betoveren en te laten meezingen. Zijn talent en charisma maakten van dit optreden een ware belevenis.

Een hoogtepunt van de avond was het optreden van de talentvolle band Rondé. Met hun vernieuwende sound en pakkende nummers wisten ze het publiek mee te slepen in hun muziek. Terecht is Rondé de afgelopen tijd zo populair geworden.

Daarna betrad de legendarische Feestknaller Cooldown Café het podium. Met hun bekende Nederlandse remakes wisten zij het publiek in een feeststemming op een nog hoger niveau te brengen en zorgden ze voor een spetterend optreden wat nog lang in het geheugen gegrift zal blijven.

De openingsavond werd afgesloten door de beste coverband van Nederland. De Dirty Daddies. Met hun unieke optreden vol energie, interactie en hits van vroeger en nu, werd het voor het publiek een knallende afsluiting van een sfeervolle avond.

Het evenement trok maar liefst 6500 bezoekers naar het Kuiperplein. Het was een geweldige en gezellige start van Heideweek 2023.

Helaas is de weergave van de muziek in het filmpje vervormt door te veel volume en Db, en veel bass in het geluid.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen